Karrier

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sales Rockstart keresünk műszaki területre

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Az Etalon Tools Kft. új munkatársat keres egy született Sales Rockstar személyében.

 

Vérbeli értékesítőt keresünk, aki a sivatagban is eladja a port…

[/vc_column_text][vc_facebook][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1532″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Cégünk fémforgácsoló cégeknek nyújt magas szintű technológia támogatást a szerszám kiválasztásától kezdve, az alkalmazásánál használható legapróbb trükkökig, hogy az ügyfeleknek a legtöbb pénzt takarítsa meg időben, vagy szerszámköltségben, legyen szó fúrásról, marásról vagy esztergálásról.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1535″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Többnyire olyan célokat tűzünk ki, amit a környezetünk lehetetlennek tart, azt gondolják rólunk, hogy egy álomvilágban élünk.

Ennek megfelelően olyan embereket keresünk, akit lehetetlen célok elérése tesz boldoggá, jelen esetben értékesítési területen.

Olyan embert, aki nem nyugszik, míg meg nem dönti az összes rekordot a cégnél, olyat, aki nem ismeri a lehetetlent.

Olyan embert, akinek már van tapasztalata értékesítésben, tudja, hogyan hívjon fel egy Vevőt, tudja, hogy menjen oda egy ügyfélhez, tudja, hogyan nyújtson a Vevőnek olyan élményt, hogy ő vásárolt, nem pedig eladtak neki.

Aki nem problémának tekint egy feladatot, hanem kihívásnak, és ha nem is tudja azonnal a választ egy kérdésre, addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a megoldást.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kiemelkedően magas képességed van remek kapcsolatok kialakításában és azok ápolásában. A Vevőid szívesen veszik fel neked a telefont, imádnak, örömmel fogadnak, mert tudják, hogy mindig hallanak tőled valamilyen jó tanácsot és kellemes légkört teremtesz.

Kis idő elteltével nem Te hívod a Vevőidet, hanem ők hívnak, hogy segíts nekik…

A Vevőid újra és újra Tőled akarnak vásárolni, mert tudják, hogy ez minden esetben egy WIN-WIN szituáció lesz.

A napod kb. fele ügyfelek közötti utazással telik, de ezt az időt sem felesleges fecsegéssel töltöd, hanem telefonálás közben is kapcsolatokat építesz, felhívod azokat a Vevőidet, akikhez személyesen nem tudsz el jutni, de tudod, hogy telefonon keresztül is segíthetsz nekik.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1542″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A fémforgácsoló szerszámok értékesítése miatt nagy előnyt jelent a műszaki végzettség, mint pl. gépészmérnök vagy CNC forgácsoló.

A hivatásod alapfeltétele a B kategóriás jogosítvány (több ezer kilométerrel a hátad mögött), ezen kívül fontos, hogy élvezd a vezetést, mert a napjaid legnagyobb része vezetéssel fog telni.

 Ami pedig a legfontosabb: pozitív, kitartó és „proaktív” ember vagy! (Hogy átérezd mi is az a kitartás ezt feltétlenül nézd meg: Will Smith : A boldogság nyomában.)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1546″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Pontosan milyen feladatokat kell majd végezned?

 • Magas szinten el kell sajátítanod a forgácsolás elméletét, amihez tananyagokat, oktatókat biztosítunk

 • Új Vevők felkutatása, személyes találkozó egyeztetése

 • Az Etalon Tools Kft. által forgalmazott szerszámok prezentálása az új ügyfelek részére

 • Szerszámok kiválasztása

 • Kezdésnek elméletben meggyőzni az ügyfeleket, hogy a mi szerszámainkkal hatékonyabban tudnak gyártani, majd gyakorlatban tesztelve a szerszámokat, ezt be is bizonyítani

 • Folyamatos kapcsolat fenntartása a vevőiddel, személyesen és telefonon

 • Folyamatos fejlődés a forgácsolási technológiákban, az újabb és újabb szerszámok használatával kapcsolatosan

 • Egész napos szerszámtesztek levezénylése

 • Tesztjegyzőkönyvek kitöltése

 • Lehetetlennek tűnő értékesítési számok elérése

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mi az, amit mi kínálunk?

 • Oktatás, amiből el tudod sajátítani az értékesítéshez szükséges tudást

 • Forgácsoló cégek címlistája a területeden, amivel el tudsz indulni

 • Céges autó, céges laptop, céges telefon

 • Profi adminisztrációs háttér, akik intézik helyetted, az ajánlatok készítését, segítenek a szerszámkiválasztásban és emailek küldésben

 • Folyamatos fejlődési lehetőség

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Jelentkezési határidő: 2017.03.15.

Ha magadra ismertél, küldj egy emailt az [email protected] email címre, amelyben szerepel az önéletrajzod, a motivációs leveled és egy 1-3 perces bemutatkozó videó, amiben elmondod, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni és miért pont téged válasszunk.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

GYIK:

1, Az ország mely területeire kerestek Sales Rockstart?

Területek, ahol várják a profi támogatást: Dél-, Közép- és Észak-Kelet Magyarország.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]